2016 YILBAŞI KURABİYELERİ

2016 Yılbaşı Kurabiyeleri

2016 yılına girmemize az bir zaman kala, herkesi hediye arama telaşı sarmış durumda. Onlarca websitesi araştırıp ,yüzlerce mağazaya girip çıkıp hala yılbaşı hediyenizi bulmadıysanız, kurabiyecim.net’in uzman ekibi tarafından hazırlanmış yılbaşı kurabiyeleri kurtarıcınız olabilir. Sevgilinize ya da yakın arkadaşlarınıza yeni yıl hediyesi olarak çok farklı bir hediye arayışı içerisindeyseniz lezzetlimi lezzetli 2016 yılbaşı kurabiyelerini tercih edebilirsiniz.

2016 Yılbaşı Kurabiyeleri Kutu İçeriği:

2016 yılına özel tasarlanmış yılbaşı kurabiye kutumuzun içerisinde toplam 12 adet olmak üzere 9 farklı model butik kurabiye bulunmaktadır. 1 adet kurabiye kişiye özel hazırlandığından üzerine istediğiniz isimi ve mesajı yazdırabilirsiniz. Tüm yılbaşı kurabiyeleri 8-12 cm boyutları arasında büyük boydur. Tüm kurabiyeler size özel olarak hazırlandıktan sonra şeffaf ambalajlara konulur ve kurdalelenerek kırmızı hediye kutularına konularak kargolanmaktadır. Not: Aşağıdaki tüm modeller kutu içerisinde bulunmaktadır. Tek bir model olarak değlildir.

NASIL SİPARİŞ VERİLİR?

2016 yılbaşı kurabiyelerimizin tamamı sipariş tamamlandıktan sonra tamamen kişiye özel olarak hazırlanmaya başlanır ve tek tek ambalajlanarak taze taze kargolanır.  Kurabiye siparişlerinizi isterseniz 0545 605 60 92 No’lu Kurabiye sipariş hattımızı arayarak verebilir, isterseniz de sayfamızın alt kısmındaki sipariş formunu doldurarak tamamlayabilirsiniz. Kurabiyeler üzerindeki değişiklik yapacak iseniz tüm değişikliklerinizi telefon üzerinden sipariş alan görevliye bildirebilir ya da sipariş formundaki değişiklik yapmak istediğiniz kısımdan iletebilirsiniz. 

Yılbaşı kurabiyelerinin ücretini; kurabiyelerinizin seçim aşaması tamamlanıp onaylandıktan sonra size ileteceğimiz kurumsal banka hesabımıza,banka havalesi ya da EFT şeklinde ister online bankacılık üzerinden,isterseniz de tüm TÜRKİYE İŞ BANKASI atm’lerinden ödeyebilirsiniz.

Tüm yılbaşı kurabiyelerimiz 8-12 cm arasında büyük boydur. Ayrıca seçtiğiniz kurabiyeler 1.sınıf kaliteli kırmızı hediye kutularına konularak gönderilmektedir.

KARGO/KURYE TESLİMAT ÜCRETİ

Yılbaşı kurabiyelerin kargo ücreti, kurabiyelerinizi teslim alırken kapıda ödenir. Bu yüzden tüm kargolarımız anlaşmalı olduğumuz YURTİÇİ KARGO güvencesiyle  Türkiye’nin tüm illerine alıcı ödemeli olarak gönderilir. Eğer hediye olarak gönderimini yapacaksanız, kurabiyelerin ücretine kargo ücretini ekleyerek ödemenizi yapabilir, böylelikle kargo ücreti bizim tarafımızdan ödenerek alıcı tarafından ücret talep edilmez.

Tüm Türkiye’ye Kargo Ücretimiz : 6,50 TL’dir..

FİYAT VE SİPARİŞ:

Toplam 12 farklı kurabiyeden oluşan Yılbaşı Kurabiyelerimizin fiyatı 65TL’dir.
Fiyatlarımıza KDV , Kutu ücreti ve Süslemeler dahildir.

  1. Sevgiliye özel butik kurabiyelerin siparişini ister kurabiye sipariş hattımız olan 0545 605 60 92 no’lu hattı arayarak verebilir,
  2. İsterseniz  aşağıdaki sipariş formunu doldurarak verebilir,
  3. İstersenizde 0545 605 60 92 no’lu Whatsapp hesabımızdan verebilirsiniz.

Disqus seems to be taking longer than usual. Reload?